MEERKLANT!

Hét ondernemersprogramma van VKG voor assurantieadviseurs.

meerklant

Klantgerichte organisatie

VKG Meerklant is een innovatief ondernemersprogramma. Meerklant ondersteunt ondernemers bij het implementeren van een klantgerichte organisatie. Noodzakelijk daarbij is een heldere koers, inzicht in uw portefeuille met de juiste bedieningsconcepten en actieve betrokkenheid van u en uw medewerkers. Van daaruit beschikt u met VKG Meerklant campagnes ook over een praktisch e-mailsysteem. Dit systeem biedt u kant-en-klare campagnes voor uw klanten en is volledig gekoppeld met het VKG-extranet.

Zo speelt u eenvoudig en snel in op de behoeften van uw klant. Uw klant ervaart u als proactief en merkt dat u met hem meedenkt. Met Meerklant campagnes bespaart u dus veel extra werk! U creëert met Meerklant een solide basis van loyale en winstgevende klanten.

Zo helpt Meerklant

…bij het krijgen van inzicht in uw portefeuille

Zonder inzicht geen richting. Meerklant levert gedetailleerd inzicht in uw portefeuille. Wie zijn mijn klanten? Sinds wanneer? Segmentatie, ontwikkeling portefeuille en nog veel meer. Het dashboard helpt u bij het realiseren van een klantgerichte onderneming.

…samen met u en uw medewerkers aan de slag

Klantgericht ondernemen doet u niet alleen, dat doet u samen met uw medewerkers. Met Meerklant stelt u plannen gezamenlijk op, zo maak u optimaal gebruik van de ervaring, kennis en ambitie die in het kantoor beschikbaar is.

…u continu te monitoren

Klantgericht ondernemen is een continu proces. De ondernemer, samen met de medewerkers, heeft met Meerklant goed inzicht in de koers van het kantoor en de ontwikkeling van de portefeuille. Met elkaar dezelfde kant op vergroot de betrokkenheid en zorgt voor een nog betere klantbediening.

…u bij uw zorgplicht

Meerklant maakt het uitvoeren van uw zorgplicht eenvoudiger. U bepaalt zelf aan welke actie u mee wilt doen. Meerklant voert de campagnes voor u uit, waarna u ze kunt opvolgen.

Wat levert een klantanalyse mij op?

Met de software van ResultNavigator krijgt u de beschikking over een uitgebreid dashboard met daarin op maat uitgewerkte analyses en bevindingen. Meer weten over hoe dit in z’n werk gaat? Download dan een van onze whitepapers voor meer informatie.

Kies hier uw whitepaper

Contactformulier